VPN en DNA ondertekenen convenant voor verdere samenwerking

Tijdens het VM-congres in Leiden op 12 november jl. tekenden VPN (inclusief de Stichting RAE) en DNA een convenant voor verdere samenwerking.

VPN-DNA Ondertekening Convenant

Tijdens het VM-jaarcongres op 12 november jl., waar ook het samengaan van VM uitgevers en De Nederlandse Associatie (DNA) feestelijk ingeluid werd, hebben de besturen van DNA en VPN een convenant getekend.

Het bestuur van VPN heeft overeenstemming bereikt met het oprichtingsbestuur van DNA over de voorwaarden van samenwerking. Deze voorwaarden zijn neergelegd in een convenant waarin behalve de samenwerking tussen beide verenigingen tevens de driehoeksverhouding van beiden met DNA is vastgelegd (ook in de statuten van de Stichting wordt naar dit convenant verwezen).

Zie ook het nieuwsbericht van 6 november 2015.

Gepubliceerd op:  13 november 2015 1883 x bekeken
Categorie:  Verenigingsnieuws